top of page

MADE IN HOLLAND 

ORSOUW

industriële goederenliften

Made in Holland
Made in Holland

De groeiende vraag naar Orsouw goederenliften resulteerde in de ontwikkeling van de OSE serie, een serie industriële kwaliteitsliften met een uniek, eigen ontwerp. Orsouw industriële liften voldoen aan alle veiligheidsnormen en aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zowel maatwerkliften als de standaard OSE liften worden in onze werkplaats gefabriceerd en zijn snel leverbaar. Maatwerk goederenliften leveren we met de gewenste technische specificaties en in diverse kleuren. De OSE serie is verkrijgbaar in 3 versies: de OSE 131, de OSE 262 en de OSE 264. Onze standaardliften zijn verkrijgbaar in oranje/zwart en te plaatsen binnen één dag.
 

De kracht van een Orsouw goederenlift:

Stand alone constructie
Door de stand alone constructie is een Orsouw lift gemakkelijk te plaatsen én eventueel te verplaatsen.

 

Gesloten kooi
Producten en onderdelen worden goed beschermd en veilig getransporteerd.
Dankzij de gesloten kooi kunnen dozen en materialen niet uit de lift vallen.

Stille pomp

Orsouw industriële liften worden hydraulisch aangedreven. Het geproduceerde geluid is slechts 67 decibel en niet hoorbaar.

 

Poedercoating
Alle Orsouw goederenliften worden met een duurzame poedercoating behandeld. Dit verlengt de levensduur en onze liften zijn meer slijt- en slagvast. De liften worden standaard geleverd in oranje en zwart.
Als maatwerk zijn onze liften in iedere RAL kleur verkrijgbaar.

Onze service

Orsouw industriële liften is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties. Onderhoud en kwaliteitscontrole dragen in hoge mate bij aan de veiligheid en productiviteit van uw goederenliften. 

Wanneer een lift aan modernisering of verbetering toe is, onderzoeken we graag de mogelijkheden voor u. Om kostbare tijd te besparen voeren we reparaties zoveel mogelijk op locatie uit. Immers, uw lift of installatie kan niet gemist worden. Orsouw industriële liften biedt kwaliteit en service in Nederland en omliggende landen. We geven u graag informatie over onze mogelijkheden.

Orsouw industriële liften dragen bij aan een moderne bedrijfsvoering, garanderen een tijdsbesparing en bevorderen een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers.

VOM20201030_031.jpg
bottom of page