top of page

Industriële standaardliften, serie OSE

ORSOUW

131_edited.jpg

De OSE 131, OSE 261 en de OSE 264: voorbeelden van standaardliften die uitermate geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik in een industriële of bedrijfsmatige omgeving. Uw goederen worden op een veilige manier verticaal verplaatst. De liften zijn standaard leverbaar in zwart en oranje. Tegen meerprijs zijn de liften uit de serie OSE ook leverbaar in alle Ralkleuren. Binnen 1 dag plaatsen we de liften uit deze serie op de plaats van bestemming. Wij informeren u graag over de gebruiksmogelijkheden en het onderhoud. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar om service te verlenen of onderhoud te plegen.


OSE262.jpg
OSE264.jpg

De OSE 131
neemt weinig ruimte in beslag, is gebruiksvriende- lijk en veilig dankzij de gesloten kooi. Deze lift is bij voorkeur zeer geschikt voor het transporteren van kleine tot middelgrote producten.

De OSE 262
is ideaal voor het verticale transport van producten en materialen van verschillende afmetingen. De lift, met een gesloten kooi, biedt ruimte voor twee volle pallets. 

De OSE 264
is, met een plateau dat groter is dan 6 m², de grootste lift in onze OSE serie. Met een gewichtsklasse tot 1500 kg kunnen grote onderdelen of producten gemakkelijk naar een andere verdieping worden getransporteerd. De lift is 100% veilig dankzij de gesloten kooi.

bottom of page